Catering mogelijkheden

Food for the soul

De maaltijden zijn enorm belangrijk en we besteden veel aandacht aan deze momenten. Onze Libanese chef Garo combineert zijn Armeense en Italiaans roots in zijn voornamelijke vegetarische gerechten. De maaltijden serveren we het liefste aan lange tafels, waar de schalen rond gaan vol smaak en kleur.

eten van het land

Wij werken zo veel mogelijk met ingrediënten van het landgoed, met liefde en zorg geteeld door onze regeneratieve boer Rick en zijn team. Samen met onze kok werken en oogsten ze met de seizoenen.

Op verzoek kunnen wij ook vlees maaltijden verzorgen, waarbij we ook zoveel mogelijk gebruik maken van rundvlees van onze eigen koeien of wild geschoten op het landgoed door onze jager-verzamelaar Ellen.

catering tijdens je verblijf

Minimale aantallen voor catering zijn 10 personen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met minder personen te komen eten, maar mail ons dan even om te overleggen over de kosten. Download hieronder de prijslijst of neem contact op.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.