Wij faciliteren groei en mentaal welzijn

Welkom bij Yügen Forest

Er is een nieuw perspectief nodig

Op genezing. Op welzijn. Op het leven. Op ondernemerschap en leiderschap. Op hoe we overvloed kunnen realiseren; door eigenaarschap te nemen en wijsheid te cultiveren. We kampen met stress, burn-out en angst. Onze economische modellen knellen en klimaatverandering is niet langer de olifant in de kamer. Yügen Forest ontwikkelt een holistisch totaalconcept voor groei en mentaal welzijn, waarin de helende natuur centraal staat en waarin wetenschappelijk onderzoek en “conscious” ondernemerschap bij elkaar komen. Hier faciliteren wij bewuste ondernemers, trainers, therapeuten en docenten die samen werken aan een betere wereld, voor deze en toekomstige generaties. 

Tipje van de sluier

Retraites, therapie, coaching, trainingen, workations, re-integratie trajecten, seminars, events, workshops, congressen, onderzoek, studentenprojecten… we hebben werk te doen (en ons netwerk ook)!

Wij zijn in oprichting

Wij bouwen voort op de basis van Landgoed Roggebotstaete. We werken samen met partners die het verschil willen maken en gaan onszelf ‘Steward Owned’ organiseren. Meer weten? Blijf ons volgen. 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Onze plannen zullen zich de komende maanden ontvouwen. Dit doen we graag samen met anderen. Wees als de eerste op de hoogte van het vervolg en laat ons weten hieronder weten waar je interesse naar uit gaat.