De boskamer

Vanaf € 575 / dag

Droomplek in het bos

De Boskamer is echt een droomplek. Verscholen tussen de bomen stap je echt even in een andere wereld. De houtoven gaat regelmatig aan om heerlijke houtoven pizza’s in klaar te maken. We kunnen hier makkelijk 100 personen kwijt. 

Van voorjaar tot najaar onder de bomen

De Boskamer is voorzien van een waterdichte overkapping waardoor het ook bij regen fijn vertoeven is onder het canvas. Ook zijn er meerder vuurplaatsen om zelf op te koken of om gewoon lekker bij het vuur te zitten. De huur van de Boskamer is € 575 per dag, exclusief BTW. De boskamer is te boeken van april t/m oktober.

  • Houtoven
  • 2 toiletten + urinoir
  • Tafels en stoelen aanwezig
  • Selfcatering op aanvraag
  • Priklicht verlichting

Over de ruimte

Stroom
(koud) water
Boek de locatie
Reserveer direct de locatie door op onderstaande knop te drukken.

Mogelijkheden

van de ruimte

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Acitiviteiten

Ervaar de natuur

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder twee voorbeelden van activiteiten die je kan doen. Heb je zelf een leuk idee? Wil je bijvoorbeeld iets doen met eten uit de natuur, je handen uit de mouwen steken of een yogales volgen op een bijzondere plek? Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag mee.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Tiny House Tour

Je vindt bij ons verschillende off grid Tiny Houses waar de bewoners zoveel mogelijk leven in de flow van de natuur. Ze laten hier zien hoe je kan wonen met minimale ecologische impact door klein maar fijn te wonen. Wil je er alles over weten of zou je vooral wel eens binnen willen kijken? Doe een Tiny House tour.

Proef de natuur!

De natuur geeft ons zoveel moois én lekkers! Onze chef Garo kookt met liefde voor de natuur en werkt zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Hij tovert de heerlijkste (vegatarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. Benieuwd? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we graag mee. 

Tijd om te vertragen

Bij Yugen Forest kan je ook terecht voor retraites. De met zorg ingerichte tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (retraites zijn alleen te boeken voor (zakelijke) groepen).

Reserveren

Reserveer een plekje in de natuur

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..

Wil je reserveren? Kies een datum en bekijk de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Teruggeven

Aan De Natuur

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yugen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, doen wetenschappelijk onderzoek en we maken educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties waarmee we delen wat we leren.