Giant Tipi

Vanaf € 745 / dag

Idyllische veld

De tipi staat midden op het idyllische veld; een groot veld omringt door heuvels met grassen en bloemen. In het midden staat een grote tipi tent (zoals te zien op de foto), die super geschikt voor ceremonies tot 30-40 personen, maar ook diners, workshops of trainingen van 50 tot 75 personen zijn mogelijk in de tipi.

Sacred space

Het vloeroppervlak is ongeveer 140m2. Het is mogelijk om een grote vuurschaal in de tent te plaatsen zodat het ook op de koudere dagen goed vertoeven is in de tipi tent.

De zijwanden kunnen eruit bij mooi weer en erin met minder mooi weer. We omzoomen de tent met groen, met smalle doorkijkjes naar de omliggende natuur. De uitgangen van het veld staan precies op de 4 windrichtingen.

Je huurt de Giant Tipi inclusief:
 • Vloerbedekking/tapijten (indien van toepassing/gewenst)
 • Verlichting.
 • Vers gesneden bloemenvazen (beschikbaar afhankelijk van het seizoen).
 • Buitenfaciliteiten zoals:
  • 4 picknicktafels en 3 parasols.
  • Een vuurplaats.
Niet inbegrepen:
 • Gasverwarmers (op basis van nacalculatie: €75 per vulling).
 • Alle extra diensten (zie prijslijst).
 • Aanvullende decoraties en/of kussens.
 • Extra zitplaatsen buiten.
 • Brandhout (op basis van nacalculatie: €240 per kuub).

Arrangement

Benieuwd naar een voorbeeld arrangement voor een inspiratiedag met je team, bedrijf of organisatie in de giant tipi? Check dan deze download, of stuur ons een mailtje, we denken graag met je mee om hier een fantastisch programma neer te zetten.

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

Proef de natuur!

We koken met liefde voor de natuur en zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Onze chefs toveren de heerlijkste (vegetarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. 

sterrenkijken voor het slapengaan

Bij Yūgen Forest kan je in het zomerseizoen ook overnachten. De met zorg ingerichte glamping tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Alleen te boeken voor (zakelijke) groepen vanaf 10 personen.

reserveren

Interesse in een locatie?

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..
Vergeet in je bericht niet de datum(s) te vermelden wanneer je de locatie wilt reserveren
Wil je een optie voor een locatie nemen?

Wij zullen zo snel mogelijk met een gericht voorstel komen. Het kan zijn dat een locatie toch niet meer beschikbaar is, we krijgen veel aanvragen en doen ons best om iedereen te faciliteren.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.