giant tipi

Giant Tipi

Vanaf € 875 / dag

Idyllische veld

De tipi staat midden op het idyllische veld; een groot veld omringt door heuvels met grassen en bloemen. In het midden staat een grote tipi tent (zoals te zien op de foto), die super geschikt voor ceremonies tot 30 personen, maar ook diners, workshops of trainingen zijn mogelijk in de tipi.

Sacred space

De tipi is super geschikt voor ceremonies tot 30 personen, maar ook diners, workshops of trainingen zijn mogelijk in de tipi. Het vloeroppervlak is ongeveer 140m2. Het is mogelijk om een grote vuurschaal in de tent te plaatsen zodat het ook op de koudere dagen goed vertoeven is in de tipi tent.

De zijwanden kunnen eruit bij mooi weer en erin met minder mooi weer. We omzoomen de tent met groen, met smalle doorkijkjes naar de omliggende natuur. De uitgangen van het veld staan precies op de 4 windrichtingen.

Over de ruimte

neem een optie

Neem een optie op deze locatie via onderstaande button.

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

samen aan de slag

Aanbevolen workshops

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Voedselbos en Moestuin

52 hectare natuur dat is een hoop werk om te onderhouden, dus hoe mooi is het om het landgoed mooier achter te laten dan dat je het gevonden hebt? Tijdens deze activiteit help je mee op het landgoed. We gaan het voedselbos in om te snoeien en te oogsten en we gaan hout hakken om ons klaar te maken voor de winter.

Libanese Mezze Workshop

Onze huischef Garo is half Armeens / half Italiaans en is opgegroeid in Libanon. Geïnspireerd door al deze culturen heeft Garo een compleet eigen kookstijl ontwikkeld. Het allerliefste maakt hij Mezze stijl diners met verschillende gerechten op tafel die iedereen kan delen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de bereiding van Mezze hapjes die voor iedereen te proeven zijn tijdens de afsluitende borrel.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Proef de natuur!

We koken met liefde voor de natuur en zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Onze chefs toveren de heerlijkste (vegetarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. 

sterrenkijken voor het slapengaan

Bij Yūgen Forest kan je in het zomerseizoen ook overnachten. De met zorg ingerichte glamping tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Alleen te boeken voor (zakelijke) groepen vanaf 10 personen.

reserveren

Interesse in een locatie?

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..
Vergeet in je bericht niet de datum(s) te vermelden wanneer je de locatie wilt reserveren
Wil je een optie voor een locatie nemen?

Wij zullen zo snel mogelijk met een gericht voorstel komen. Het kan zijn dat een locatie toch niet meer beschikbaar is, we krijgen veel aanvragen en doen ons best om iedereen te faciliteren.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.