Greenhouse

Vanaf € 1275 / dag

Betoverend mooi

Onze prachtige Belgische druivenkas, het oudste gebouw van de polder, is altijd betoverend mooi. Of je er nu een yogasessie in geeft, een proeverij, een bruiloft, of een exclusief diner aan een hele lange tafel, de kas ziet er altijd prachtig uit!

Rondom de kas is er ruim plek om alles naar buiten te verplaatsen mocht het een zwoele zomerdag of avond zijn want tja….het blijft een kas dus dan is het echt te warm binnen.

Er is ruimte voor een lange tafel met 60 gasten, een staande receptie tot 120 personen of een theateropstelling tot 100 personen.

Buiten zijn er meerdere zitplekken met vuurschalen.

  • 2 toiletten + urinoir
  • Priklicht verlichting

De huur van de Greenhouse is € 1.275 per dag, exclusief BTW

In overleg zijn fotoshoots mogelijk in de Greenhouse. De kosten hiervan zijn € 125 per uur. Deze inkomsten gaan 100% naar het onderhoud van het landgoed

Over de ruimte

Stroom
Water
Boek de locatie
Reserveer direct de locatie door op onderstaande knop te drukken.

Mogelijkheden

van de ruimte

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Acitiviteiten

Ervaar de natuur

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder twee voorbeelden van activiteiten die je kan doen. Heb je zelf een leuk idee? Wil je bijvoorbeeld iets doen met eten uit de natuur, je handen uit de mouwen steken of een yogales volgen op een bijzondere plek? Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag mee.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Tiny House Tour

Je vindt bij ons verschillende off grid Tiny Houses waar de bewoners zoveel mogelijk leven in de flow van de natuur. Ze laten hier zien hoe je kan wonen met minimale ecologische impact door klein maar fijn te wonen. Wil je er alles over weten of zou je vooral wel eens binnen willen kijken? Doe een Tiny House tour.

Proef de natuur!

De natuur geeft ons zoveel moois én lekkers! Onze chef Garo kookt met liefde voor de natuur en werkt zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Hij tovert de heerlijkste (vegatarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. Benieuwd? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we graag mee. 

Tijd om te vertragen

Bij Yugen Forest kan je ook terecht voor retraites. De met zorg ingerichte tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (retraites zijn alleen te boeken voor (zakelijke) groepen).

Reserveren

Reserveer een plekje in de natuur

Binnenkort beschikbaar

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..

Wil je reserveren? Kies een datum en bekijk de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Teruggeven

Aan De Natuur

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yugen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, doen wetenschappelijk onderzoek en we maken educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties waarmee we delen wat we leren.