Greenhouse

Vanaf € 975 / dag

Betoverend mooi

Onze prachtige Belgische druivenkas, het oudste gebouw van de polder, is altijd betoverend mooi. Of je er nu een yogasessie in geeft, een proeverij, een bruiloft, of een exclusief diner aan een hele lange tafel, de kas ziet er altijd prachtig uit!

Rondom de kas is er ruim plek om alles naar buiten te verplaatsen mocht het een zwoele zomerdag of avond zijn want tja….het blijft een kas dus dan is het echt te warm binnen.

Er is ruimte voor een lange tafel met 60 gasten, een staande receptie tot 120 personen of een theateropstelling tot 100 personen.

Buiten zijn er meerdere zitplekken met vuurschalen.

  • 2 toiletten + urinoir
  • Priklicht verlichting

Huurprijs

De huur van de Greenhouse is € 1.250 per dag in het hoogseizoen* en € 975 per dag in het laagseizoen** (beiden exclusief BTW).

In overleg zijn fotoshoots mogelijk in de Greenhouse. De kosten hiervan zijn € 125 per uur (exclusief BTW). Deze inkomsten gaan 100% naar het onderhoud van het landgoed

* Hoogseizoen 1 mei tot 1 oktober
** Laagseizoen 1 oktober tot 1 mei

Over de ruimte

Stroom
Water
neem een optie

Neem een optie op deze locatie via onderstaande button.

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

samen aan de slag

Aanbevolen workshops

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Voedselbos en Moestuin

52 hectare natuur dat is een hoop werk om te onderhouden, dus hoe mooi is het om het landgoed mooier achter te laten dan dat je het gevonden hebt? Tijdens deze activiteit help je mee op het landgoed. We gaan het voedselbos in om te snoeien en te oogsten en we gaan hout hakken om ons klaar te maken voor de winter.

Libanese Mezze Workshop

Onze huischef Garo is half Armeens / half Italiaans en is opgegroeid in Libanon. Geïnspireerd door al deze culturen heeft Garo een compleet eigen kookstijl ontwikkeld. Het allerliefste maakt hij Mezze stijl diners met verschillende gerechten op tafel die iedereen kan delen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de bereiding van Mezze hapjes die voor iedereen te proeven zijn tijdens de afsluitende borrel.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Proef de natuur!

We koken met liefde voor de natuur en zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Onze chefs toveren de heerlijkste (vegetarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. 

sterrenkijken voor het slapengaan

Bij Yūgen Forest kan je in het zomerseizoen ook overnachten. De met zorg ingerichte glamping tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Alleen te boeken voor (zakelijke) groepen vanaf 10 personen.

reserveren

Interesse in een locatie?

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..
Vergeet in je bericht niet de datum(s) te vermelden wanneer je de locatie wilt reserveren
Wil je een optie voor een locatie nemen?

Wij zullen zo snel mogelijk met een gericht voorstel komen. Het kan zijn dat een locatie toch niet meer beschikbaar is, we krijgen veel aanvragen en doen ons best om iedereen te faciliteren.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.