magische buiten- ruimtes

voor retraites, events en trainingen

Catering

van het landgoed

Activiteiten

in het bos

Overnachten

in de natuur

landgoed roggebotstaete

Yūgen Forest bevindt zich op landgoed en proeftuin Roggebotstaete in Dronten. Dit 52ha tellende natuurgebied met zijn wuivende, kruidenrijke graslanden en mooie vergezichten is omgeven door bossen en water.

Landgoed Roggebotstaete wordt door ons regeneratief onderhouden, waarbij we de biodiversiteit zo veel mogelijk willen verhogen. Naast onderstaande locaties vind je hier een bijentuin, een voedselbos, kruidentuin, onze perma-cultuur moestuin, heel veel vogels, reën, bijtjes en kleinere beestjes, en tot slot runderen en bosvarkens. 

wil je bij ons iets organiseren?

Bekijk de locaties

Slot Roggebot

Slot Roggebot is het kloppend hart van het landgoed. Het ecologische gebouw heeft een unieke vorm. De warme woonkamer met open haard en de bijzondere torens, maken het Slot tot een prachtige locatie voor bijeenkomsten, trainingen, borrels of workshop….

Greenhouse

Onze prachtige antieke druivenkas is betoverend mooi. Of je er nu een yogasessie in geeft, een proeverij, bruiloft of exclusief diner aan een lange tafel….

Boskamer

In het bos, ligt een plek verscholen om samen in de natuur te zijn. Vind een lekker plekje, maak een pizza in de pizzaoven en stook het vuurtje op….

Giant Tipi

De tipi staat midden op het idyllische veld; een groot veld omringt door heuvels met grassen en bloemen. In het midden staat een grote tipi tent, die super geschikt voor ceremonies tot 30-50 personen, maar ook diners, workshops of trainingen…