Boskamer

Vanaf € 550 / dag

Droomplek in het bos

De Boskamer is echt een droomplek. Verscholen tussen de bomen stap je echt even in een andere wereld. De houtoven gaat regelmatig aan om heerlijke houtoven pizza’s in klaar te maken. We kunnen hier makkelijk 100 personen kwijt. 

Van voorjaar tot najaar onder de bomen

De Boskamer is voorzien van een waterdichte overkapping waardoor het ook bij regen fijn vertoeven is onder het canvas. Ook zijn er meerder vuurplaatsen om zelf op te koken of om gewoon lekker bij het vuur te zitten. 

  • Houtoven
  • 2 toiletten + urinoir
  • Tafels en stoelen aanwezig
  • Selfcatering op aanvraag
  • Priklicht verlichting

Huurprijs

De huur van de Boskamer is € 775 per dag in het hoogseizoen* en € 550 per dag in het laagseizoen** (beiden exclusief BTW).

* Hoogseizoen 1 mei tot 1 oktober
** Laagseizoen 1 oktober tot 1 mei

Over de ruimte

Stroom
(koud) water
neem een optie

Neem een optie op deze locatie via onderstaande button.

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

samen aan de slag

Aanbevolen workshops

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Voedselbos en Moestuin

52 hectare natuur dat is een hoop werk om te onderhouden, dus hoe mooi is het om het landgoed mooier achter te laten dan dat je het gevonden hebt? Tijdens deze activiteit help je mee op het landgoed. We gaan het voedselbos in om te snoeien en te oogsten en we gaan hout hakken om ons klaar te maken voor de winter.

Libanese Mezze Workshop

Onze huischef Garo is half Armeens / half Italiaans en is opgegroeid in Libanon. Geïnspireerd door al deze culturen heeft Garo een compleet eigen kookstijl ontwikkeld. Het allerliefste maakt hij Mezze stijl diners met verschillende gerechten op tafel die iedereen kan delen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de bereiding van Mezze hapjes die voor iedereen te proeven zijn tijdens de afsluitende borrel.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Proef de natuur!

We koken met liefde voor de natuur en zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Onze chefs toveren de heerlijkste (vegetarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. 

sterrenkijken voor het slapengaan

Bij Yūgen Forest kan je in het zomerseizoen ook overnachten. De met zorg ingerichte glamping tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Alleen te boeken voor (zakelijke) groepen vanaf 10 personen.

reserveren

Interesse in een locatie?

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..
Vergeet in je bericht niet de datum(s) te vermelden wanneer je de locatie wilt reserveren
Wil je een optie voor een locatie nemen?

Wij zullen zo snel mogelijk met een gericht voorstel komen. Het kan zijn dat een locatie toch niet meer beschikbaar is, we krijgen veel aanvragen en doen ons best om iedereen te faciliteren.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.