Boskamer

Vanaf € 695 / dag

Droomplek in het bos

De Boskamer is echt een droomplek. Verscholen tussen de bomen stap je echt even in een andere wereld. De houtoven gaat regelmatig aan om heerlijke houtoven pizza’s in klaar te maken. We kunnen hier makkelijk 100 personen kwijt. 

Van voorjaar tot najaar onder de bomen

De Boskamer is voorzien van een waterdichte overkapping waardoor het ook bij regen fijn vertoeven is onder het canvas. Ook zijn er meerder vuurplaatsen om zelf op te koken of om gewoon lekker bij het vuur te zitten. 

Je huurt de Boskamer inclusief:
  • Zitgelegenheid tot 60 personen: stoelen en tafels.
  • Gebruik van de houtoven.
  • Gebruik van de vuurplaats, inclusief de banken.
  • Vers gesneden bloemenvazen (beschikbaar afhankelijk van het seizoen).
  • Gebruik van de 2 toiletten.
Niet inbegrepen:
  • Alle extra diensten (zie prijslijst).
  • Extra zitplaatsen buiten, zoals met strobalen.
  • Aanvullende decoraties en/of kussens.
  • Brandhout (op basis van nacalculatie: €240 per kuub).

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

Proef de natuur!

We koken met liefde voor de natuur en zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Onze chefs toveren de heerlijkste (vegetarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. 

sterrenkijken voor het slapengaan

Bij Yūgen Forest kan je in het zomerseizoen ook overnachten. De met zorg ingerichte glamping tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Alleen te boeken voor (zakelijke) groepen vanaf 10 personen.

reserveren

Interesse in een locatie?

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..
Vergeet in je bericht niet de datum(s) te vermelden wanneer je de locatie wilt reserveren
Wil je een optie voor een locatie nemen?

Wij zullen zo snel mogelijk met een gericht voorstel komen. Het kan zijn dat een locatie toch niet meer beschikbaar is, we krijgen veel aanvragen en doen ons best om iedereen te faciliteren.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.