Slot Roggebot

Vanaf € 550 / dag

Karaktervol

Het Slot heeft een prachtige torenzaal met natuurlijke lichtkoepel waar we in theater opstelling 40 personen kunnen plaatsen. deze ruimte is ook geschikt voor bijvoorbeeld een yogasessie voor maximaal 10 personen. beneden is er een ruime “woonkamer” met open haard, in combinatie met het terras, kunnen hier ongeveer 40 personen borrelen. Eventueel zou deze ruimte ook kunnen worden ingezet voor een workshop.

De huur van het Slot is € 550 per dag, exclusief BTW.

Bio-based

Slot Roggebot is een voorbeeld van ecologische bouw: de isolatie in de muren is van strobalen, afgewerkt met leemstuc aan de binnenkant. Daarnaast bestaat het slot voor 70% uit circulaire materialen en wordt het water afgevoerd naar een helofyten filter, waar de planten het voor ons zuiveren.

Over de ruimte

Boek de locatie
Reserveer direct de locatie door op onderstaande knop te drukken.

Mogelijkheden

van de ruimte

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Acitiviteiten

Ervaar de natuur

Er is van alles te zien en te beleven op het landgoed en we kunnen verschillende activiteiten of workshops organiseren. Zie hieronder twee voorbeelden van activiteiten die je kan doen. Heb je zelf een leuk idee? Wil je bijvoorbeeld iets doen met eten uit de natuur, je handen uit de mouwen steken of een yogales volgen op een bijzondere plek? Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag mee.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Tiny House Tour

Je vindt bij ons verschillende off grid Tiny Houses waar de bewoners zoveel mogelijk leven in de flow van de natuur. Ze laten hier zien hoe je kan wonen met minimale ecologische impact door klein maar fijn te wonen. Wil je er alles over weten of zou je vooral wel eens binnen willen kijken? Doe een Tiny House tour.

Proef de natuur!

De natuur geeft ons zoveel moois én lekkers! Onze chef Garo kookt met liefde voor de natuur en werkt zoveel mogelijk met onze eigen opbrengst uit het voedselbos, de moestuin en de kruidentuin. Hij tovert de heerlijkste (vegatarische) gerechten op tafel die je zintuigen doen prikkelen. Benieuwd? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we graag mee. 

Tijd om te vertragen

Bij Yugen Forest kan je ook terecht voor retraites. De met zorg ingerichte tenten laten je de rust en weldadigheid van de natuur ervaren. Dompel jezelf onder, ontspan, rust goed uit en voel je als herboren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (retraites zijn alleen te boeken voor (zakelijke) groepen).

Reserveren

Reserveer een plekje in de natuur

Persoonlijke Gegevens
Wil je een activiteit aan je reservering toevoegen?
Vertel ons je plannen..

Wil je reserveren? Kies een datum en bekijk de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Teruggeven

Aan De Natuur

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yugen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, doen wetenschappelijk onderzoek en we maken educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties waarmee we delen wat we leren.