Glamping

Vanaf € 110 / dag

Overnachten doen de gasten in onze luxe glamping tenten. Iedere tent is voorzien van 2 éénpersoons bedden die standaard als twee-persoonsbed zijn opgedekt, maar die ook als 2 losse bedden kunnen worden geplaatst. We hebben op dit moment 18 tenten en een cabin om in te overnachten.

Het glamping terrein is voorzien van 2 sanitair gebouwen met toiletten en warme douches.

De bedden zijn opgemaakt met warme dekbedden en voor de frissere nachten zijn er extra dekens en warme kruiken beschikbaar voor de gasten. Handdoeken zijn aanwezig.

Overnachten per nacht

Slapen in een glamping tent kost in het hoogseizoen* € 150 per nacht per tent en in het laagseizoen** en € 110 per nacht per tent (beiden exclusief BTW).

Slapen in de cabin kost en € 250 per nacht in het hoogseizoen* en en € 225 per nacht in het laagseizoen.

Extra bed kunnen we opmaken voor € 30 per bed.

* Hoogseizoen 1 mei tot 1 oktober
** Laagseizoen 1 oktober tot 1 mei

Maatwerk mogelijkheden

Laat je fantasie de vrije loop

De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee om een unieke ervaring voor je team/groep neer te zetten.

regeneratie

De wereld ietsje mooier maken

Als zorgdrager van Landgoed Roggebotstaete plaatst Yūgen Forest betekenis boven commerciële winst. De winst die we maken, vindt zijn weg terug naar de natuur. We verhogen de biodiversiteit, hebben de ambitie om wetenschappelijk onderzoek te doen en educatieve programma’s voor scholen, overheden en organisaties te maken waarmee we delen wat we leren.