Workshops
in Nature

Eget consectetur

Lorem Ipsum Dolor

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of

Voedselbos en Moestuin

52 hectare natuur dat is een hoop werk om te onderhouden, dus hoe mooi is het om het landgoed mooier achter te laten dan dat je het gevonden hebt? Tijdens deze activiteit help je mee op het landgoed. We gaan het voedselbos in om te snoeien en te oogsten en we gaan hout hakken om ons klaar te maken voor de winter.

Libanese Mezze Workshop

Onze huischef Garo is half Armeens / half Italiaans en is opgegroeid in Libanon. Geïnspireerd door al deze culturen heeft Garo een compleet eigen kookstijl ontwikkeld. Het allerliefste maakt hij Mezze stijl diners met verschillende gerechten op tafel die iedereen kan delen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de bereiding van Mezze hapjes die voor iedereen te proeven zijn tijdens de afsluitende borrel.

Wildplukken

Op stap met onze eigen moderne jager en verzamelaar van het landgoed; Ellen Mookhoek. Tijdens de wandeling ontdekt u hoeveel heerlijk voedsel er overal om u heen groeit en hoe makkelijk het is om uw maaltijd aan te vullen met wilde planten.

Tiny House Tour

Je vindt bij ons verschillende off grid Tiny Houses waar de bewoners zoveel mogelijk leven in de flow van de natuur. Ze laten hier zien hoe je kan wonen met minimale ecologische impact door klein maar fijn te wonen. Wil je er alles over weten of zou je vooral wel eens binnen willen kijken? Doe een Tiny House tour.