impact

Elke dag werken wij met hart en ziel aan het realiseren van onze regeneratieve missie; het optimaal laten floreren van mens en natuur op deze magische plek, dit doen we zij-aan-zij met onze ambassadeurs, investeerders, vrienden, donateurs, team en vrijwilligers. wil jij ook samen met ons een positieve impact maken? op deze pagina lees je hoe.

Word ambassadeur

Onze ambassadeurs zijn toegewijde mensen die onze regeneratieve missie omarmen en samen met ons de biodiversiteit willen verrijken, mentaal welzijn willen optimaliseren en de wereld laten zien dat ondernemerschap niet te kost hoeft te gaan van de natuur. Als ambassadeur doneer je op jaarlijkse basis (zie onderstaande opties) en geniet je van korting op boekingen en netwerkmogelijkheden, zodat we samen echt het verschil kunnen maken. 

ALTHE-logo
Samatha logo
natuurlijk vastgoed advies logo
logo

paying it forward

Door de steun van ambassadeurs zijn we in staat om steeds meer duurzame initiatieven te realiseren en de natuur in prachtige conditie over te dragen aan onze volgende generaties. Word daarom nu ook ambassadeur van Yugen Forest en profiteer tegelijkertijd van prachtige voordelen.

€1.250,-/per jaar

Wilde kastanje

€2.500,-/per jaar

Winter Linde

€5.000,-/per jaar

Zomereik

En maak samen het verschil! 

“we do not inherit the earth from our ancestors; we borrow it from our children”

– chief seattle

Steun ons in het
verrijken van de natuur

Jouw bijdrage ondersteunt ons in het mogelijk maken van regeneratieve projecten. Samen kunnen we een blijvende, positieve impact maken op onze omgeving en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Of je nou wil doneren of het liefst zelf de handen uit de mouwen steekt als vrijwilliger; alle vormen van steun stellen wij enorm op prijs. Klik op de projecten hiernaast voor meer informatie. Mocht je interesse hebben in vrijwilligerswerk stuur ons een mail op info (at) yugenforest.nl

Bekijk onze
huidige projecten

Wat we samen al hebben gerealiseerd

give-back projecten

Hieronder is een tijdlijn te zien met alle impact projecten die reeds zijn afgerond. Kom ook gerust eens langs op het landgoed om ze in levende lijve te bewonderen!

Plantactie van Studenten MBO-College Lelystad 

April 2023
MBO College Lelystad (ROC van Flevoland) en Natuur en Milieufederatie Flevoland plantten op 24 april bomen op Landgoed Roggebotstaete. Samen met studenten van MBO College…

JTI planted a bio-diversity wooded bank with 2050 plants

December 2022
Op 1 december 2022 bezocht JT International ons voor een plantdag, waarbij we met 2050 planten (en meer dan 75 soorten) een houtwal hebben aangeplant….

St. Groeiend G’hout en Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) planten 650 bomen

November 2022
St. Groeiend G’hout en Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) planten vrijdag 18 november 650 bomen op Landgoed Roggebotstaete. Samen met studenten van het Hout- en…

APPM plantdag: thee haag met 6 soorten thee

June 2021
APPM plantte in 2021 deze thee haag als onderdeel van hun jaarlijkse duurzaamheidsdag. In deze thee haag vindt je diverse thee soorten welke we tijdens…
Laden van projecten

onze impact

We zijn trots om te delen dat we al een belangrijke impact hebben gemaakt op het klimaat en de maatschappij, in totaal 7 van de 17 SDG’s, zoals gemeten door MAEX

Transparantie

Bij Yūgen Forest streven we naar volledige transparantie in onze projecten en activiteiten. We zijn open over hoe we onze financiën beheren, hoe we de voortgang van projecten meten en rapporteren, en hoe we verantwoordelijkheid nemen als stewards van het land en de gemeenschap. Onze toewijding aan transparantie zorgt ervoor dat we altijd verantwoordelijk en betrouwbaar zijn voor onze investeerders, donateurs en partners.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer weten over Yūgen Forest en hoe je kunt bijdragen aan onze impact? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.